Welkom bij Vuurwerk Vathorst

Het is weer zover! Vuurwerk Vathorst trekt het grote assortiment harde knallers, mooie spektakels en spectaculaire aanbiedingen uit de kast om voor een knallend oud en nieuw te zorgen. Al 10 jaar is Vuurwerk Vathorst dé vuurwerkspecialist in Amersfoort, Vathorst en omgeving. En dit jaar doen we daar nog een stapje bovenop! Als klap op de vuurpijl verkopen wij nu ook Vuurwerkmania in onze collectie, wat betekent: meer aanbod en de beste prijs en kwaliteit verhouding. Maar dat niet alleen! Ook kan je vanaf nu onze artikelen online bestellen in onze uitgebreide webshop. Dus waar wacht je nog op? Bekijk ons assortiment hier.  

Wederom staan we in 2019 garant voor het allerbeste vuurwerk tegen de scherpste prijzen!  Vuurwerk Vathorst biedt zijn klanten een enorm breed assortiment aan met een keuze voor ieder budget. Door samen te werken met de beste leveranciers op het gebied van vuurwerk wordt het een knallend oud & nieuw voor u! We streven er ieder jaar naar het beste vuurwerk voor de beste prijs aan te bieden aan onze klanten. 

Al 10 jaar is Vuurwerk Vathorst dé vuurwerkspecialist in Amersfoort, Vathorst en omgeving. Elk jaar gaan wij met veel passie voor jou op zoek naar het mooiste, hardste en spectaculairste knal- en siervuurwerk. Als klap op de vuurpijl verkopen wij nu ook ons eigen import én zijn onze artikelen ook online te bestellen via onze uitgebreide webshop. Vuurwerk Vathorst staat voor: 

 • 24/7 online winkelen met de beste aanbiedingen 
 • Ruime winkel met verrassend groot aanbod 
 • CE gekeurde artikelen 
 • De beste prijs en kwaliteit verhouding door eigen import 
 • Altijd spetterende aanbiedingen en genoeg voorraad 
 • Knallende verkoopruimte 
 • Dynamisch verkoopteam 
 • Ruime openingstijden 
 • Uitstekende service 
 • Goed bereikbaar

Online vuurwerk bestellen

U kunt zowel online als offline bestellen bij Vuurwerk Vathorst. U kunt onze 'showroom' bezoeken aan de Leeghwater 15 te Vathorst/Amersfoort. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vuurwerk Vathorst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op 06-83795765

Bestellen

Bestel uw vuurwerk gemakkelijk online via onze webshop. Kies eerst uw gewenste vuurwerk uit ons ruime assortiment en leg dit in de winkelwagen. Wanneer u wilt gaan afrekenen wordt er gevraagd om uw gegevens en om een ophaaldag en tijdstip te kiezen. Hierna volgt de betaling. Wanneer deze succesvol is afgerond krijgt u van ons een orderbevestiging van uw bestelling en is het bestelde vuurwerk gereserveerd.

Betalen
Online betalen kan veilig en snel via iDeal en Bancontact. Kies tijdens het bestellen uw bank en u wordt doorgestuurd naar het vertrouwde betaalscherm van uw bank waar u de betaling kunt afronden. Indien u op een andere manier wilt betalen dient u contact op te nemen.

Ophalen
Vuurwerk ophalen, kopen en direct meenemen kan dit jaar op 28, 30 en 31 december 2019. Op de dag en tijd die u heeft gekozen tijdens het bestellen kunt u de bestelling op gaan ophalen. Print hiervoor de orderbevestiging uit die u via de mail heeft ontvangen. Neem deze mee naar onze winkel en in ruil voor de orderbevestiging en uw handtekening kunt u uw bestelling mee naar huis nemen! LET OP! Landelijk géén verkoop op zondag 29 december!

Garantie
Ondanks dat wij enkel het best geselecteerde en gekeurde vuurwerk verkopen is en blijft het handwerk. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn met het door u bestelde vuurwerk bewaar dan het product. Ga zo snel mogelijk met dit product terug naar onze winkel aan de Leeghwater 15 te Vathorst/Amersfoort. We zullen dan zoeken naar de juiste oplossing.

Voorwaarden 

Bij Vuurwerk Vathorst gelden er tijdens de verkoopperiode een aantal voorwaarden:

 1. Er kan een online bestelling geplaatst worden bij een minimum bestelbedrag van 25 euro 
 2. Vuurwerk mag alleen afgehaald worden door personen van 16 jaar en ouder (ID wordt gecontroleerd). Let op! Bestellen online mag wel.  
 3. Stuntartikelen, Zena vuurwerk en Klasek vuurwerk worden niet meegerekend bij de ‘gratis vuurwerk actie’.
 4. Prijzen uit de folder zijn uitsluitend geldig tijdens de voorverkoop, van 5 oktober tot 27 december.
 5. Alle op deze site getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of druk-, zet- en typfouten

 

   

 

 

 

 

 1.