Welkom bij Vuurwerk Vathorst

Online vuurwerk bestellen

U kunt zowel online als offline bestellen bij Vuurwerk Vathorst. U kunt onze 'showroom' bezoeken aan de Leeghwater 15 te Vathorst/Amersfoort. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden kunt u contact opnemen met de klantenservice van Vuurwerk Vathorst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op 06-83795765

Bestellen
Bestel uw vuurwerk gemakkelijk online via onze webshop. Kies eerst uw gewenste vuurwerk uit ons ruime assortiment en leg dit in de winkelwagen. Wanneer u wilt gaan afrekenen wordt er gevraagd om uw gegevens en om een ophaaldag en tijdstip te kiezen. Hierna volgt de betaling. Wanneer deze succesvol is afgerond krijgt u van ons een orderbevestiging van uw bestelling en is het bestelde vuurwerk gereserveerd.

Betalen
Online betalen kan veilig en snel via iDeal. Kies tijdens het bestellen uw bank en u wordt doorgestuurd naar het vertrouwde betaalscherm van uw bank waar u de betaling kunt afronden. Indien u op een andere manier wilt betalen dient u contact op te nemen.

Ophalen
Vuurwerk ophalen, kopen en direct meenemen kan dit jaar op 29, 30 en 31 december 2020. Op de dag en tijd die u heeft gekozen tijdens het bestellen kunt u de bestelling op gaan ophalen. Print hiervoor de orderbevestiging uit die u via de mail heeft ontvangen. Neem deze mee naar onze winkel en in ruil voor de orderbevestiging en uw handtekening kunt u uw bestelling mee naar huis nemen! 

Garantie
Ondanks dat wij enkel het best geselecteerde en gekeurde vuurwerk verkopen is en blijft het handwerk. Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn met het door u bestelde vuurwerk bewaar dan het product. Ga zo snel mogelijk met dit product terug naar onze winkel aan de Leeghwater 15 te Vathorst/Amersfoort. We zullen dan zoeken naar de juiste oplossing. We geven geen garanties op het batch jaar/nummer.

Voorwaarden 

Bij Vuurwerk Vathorst gelden er tijdens de verkoopperiode een aantal voorwaarden:

 

  1. Er kan een online bestelling geplaatst worden bij een minimum bestelbedrag van 45 euro 
  2. Vuurwerk mag alleen afgehaald worden door personen van 16 jaar en ouder (ID wordt gecontroleerd). Let op! Bestellen online mag wel.  
  3. Prijzen uit de freakactie zijn uitsluitend geldig tijdens de voorverkoop, van 25 januari tot 1 oktober.
  4. Alle op deze site getoonde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen en/of druk-, zet- en typfouten
  5. Bestellingen kunnen alleen worden opgehaald in de daarvoor bestemde afhaaltijden.
  6. Wees tijdig met bestellen want op=op 

   

 

 

 

 

  1.